Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Alle informatie omtrent infrarood verwarming

Infrarood verwarming kan zeer breed worden toegepast. Denk hierbij aan toepassingen als hoofd- of bijverwarming in o.a. woningen, kantoren, vakantiehuizen, winkels, horeca, pleziervaart, caravans etcetera. Met een uitgebreid programma aan producten biedt Redwell efficiënte en stijlvolle oplossingen die geheel kunnen worden afgestemd op het gewenste comfort in de ruimte waar een Redwell infrarood paneel wordt ingezet. Graag informeren wij je verder over alle ins en outs rondom infrarood verwarming van Redwell! 

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is hét verwarmingssysteem van de toekomst. Het verwarmen met stralingswarmte biedt tal van verschillende voordelen en maakt toepassing als hoofd- of bijverwarming mogelijk. 

Hoe werkt infrarood verwarming?

Het verschil tussen infrarood verwarming en conventionele systemen zit hem in de lucht. Infrarood verwarming warmt lucht indirect op in plaats van direct. Dit maakt infrarood verwarming zuiniger en comfortabeler. 

Voordelen infrarood verwarming

Infrarood verwarming heeft verschillende voordelen. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan lage investeringskosten, een laag energieverbruik, eenvoudige installatie en eindeloze mogelijkheden qua ontwerp!

Waarom infrarood verwarming van Redwell

Een uniek technische opbouw, het breedste assortiment, kwaliteit uit Oostenrijk en meer dan 20 jaar ervaring. Het zijn enkele redenen waarom Redwell de beste keuze is. Dit gaat uiteraard altijd gepaard met een persoonlijk advies. 

Praktijksituatie

Infrarood verwarming, hoe zit dat in de praktijk? Graag tonen wij een praktijkvoorbeeld om een idee te kunnen geven van hoe een woning verwarmd met infrarood verwarming eruit ziet. 

Montage instructies

Redwell infrarood verwarming is eenvoudig te installeren. Graag tonen wij de stappen die doorlopen moeten worden om een Redwell paneel succesvol te kunnen installeren.

Onze nieuwste blogs

Maatwerk infrarood design

Naast het uitgebreide productassortiment heeft Redwell als enige fabrikant van infrarood verwarming ook de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te leveren. Hierbij moet gedacht worden aan afwijkende maatvoeringen buiten het bestaande assortiment om, maar ook aan panelen met afwijkende oppervlaktetemperaturen. Zo kan Redwell voor ieder project de gewenste oplossing leveren. Deze mogelijkheid kan vooral interessant zijn voor bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars.

Vrijblijvend voorstel aanvragen