De showroom

De showroom van Redwell Store Zuid-Holland is gevestigd op het hoofdkantoor van Redwell Studio Nederland. Met onze showroom willen wij het publiek laten ervaren hoe de warmte van infrarood verwarming aanvoelt en hoe het principe van infrarood in de praktijk werkt. Naast de te bezichtigen producten in de showroom, hebben wij in de rest van het bedrijfspand verschillende praktijksituaties gecreƫerd. Hiermee willen wij iedereen een realistisch beeld geven van de verstrekkende mogelijkheden en voordelen van infrarood verwarming van Redwell.

Onder het genot van een kop koffie kunnen wij u vervolgens een advies op maat geven en u bijpraten over de mogelijkheden rondom het verwarmen met Redwell.

Redwellstudio Nederland B.V. Redwellstudio Nederland B.V.

Ons productassortiment 

Redwell is de marktleider op het gebied van infrarood verwarming en kan worden toegepast als hoofd- of bijverwarming in o.a. woningen, kantoren, vakantiehuizen, winkels, horeca, pleziervaart, caravans enz. 

Met een uitgebreid programma aan producten biedt Redwell creatieve oplossingen die geheel kunnen worden afgestemd op het gewenste comfort in de ruimte waar een Redwell wordt ingezet.

Bekijk productassortiment

Revolutionair verwarmen: comfortabel, stijlvol, gezond en kostenbesparend.

Infrarood verwarming kan zeer breed worden toegepast. Denk hierbij aan toepassingen als hoofd- of bijverwarming in o.a. woningen, kantoren, vakantiehuizen, winkels, horeca, pleziervaart, caravans etcetera. Met een uitgebreid programma aan producten biedt Redwell creatieve oplossingen die geheel kunnen worden afgestemd op het gewenste comfort in de ruimte waar een Redwell infrarood paneel wordt ingezet.

Graaf informeren wij u verder over alle ins en outs rondom infrarood verwarming van Redwell! 

Afspraak maken

© Copyright 2020 Redwellstudio Nederland B.V.