Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom infrarood verwarming van Redwell?

Unieke technische opbouw

Uniek aan de infrarood panelen van Redwell is het keramische binnenwerk, dat in elk paneel is ingebouwd. Maar wat doet dat keramische binnenwerk nu eigenlijk? Het keramische binnenwerk zorgt ervoor dat het infrarood paneel een evenredige oppervlakte temperatuur aanhoudt. Door deze opbouw wordt voorkomen dat er plaatselijk temperaturen boven de 85-90 graden Celsius optreden. Dit in verband met brandgevaar. Het keramische binnenwerk zorgt er ook voor dat het infrarood paneel een betere en bredere uitstraling heeft en dus een optimaal rendement heeft.

Een advies op maat

Met jarenlange ervaring en opgedane kennis uit de praktijk zijn wij in staat u te voorzien van het beste advies. Voor iedere situatie kunnen wij goede, passende en stijlvolle oplossingen bieden. Waar velen een probleem zien, zien wij een uitdaging!

Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom waar u de Redwell producten kunt ervaren.

Ontdek de showroom

Kwaliteit & Design

Kwaliteit staat bij Redwell ontzettend hoog in het vaandel. Om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen is de hoogste precisie vereist tijdens de fabricage van onze infrarood verwarming. Een modern machinepark in combinatie met de juiste vakmensen resulteert in een hoogwaardig product en een fabrieksgarantie van 120 maanden. Verder is vormgeving bij de ontwikkeling van ieder Redwell product enorm belangrijke waarde. Opgaan in het interieur of het hebben van een dubbele functionaliteit is waar wij naar streven. Deze kernwaarden zorgen dan ook voor veruit het breedste productgamma aan infrarood verwarming. Hierdoor zij wij in staat voor iedere verwarmingssituatie een passende en unieke oplossing te kunnen bieden.

Oneindige mogelijkheden

Redwell heeft veruit het breedste assortiment infrarood verwarming. Wij bieden tal van verschillende mogelijkheden, hierbij moet u denken aan infrarood verwarming voor aan de wand, het plafond of verschillende verplaatsbare modellen. Veel van onze producten hebben een dubbele functionaliteit en gaan volledig op in de ruimte waar ze ingezet worden.

Ook is het voor Redwell mogelijk om maatwerk te leveren. Zo kunnen wij panelen in bijna alle gewenste maatvoeringen leveren.

Een gratis advies op maat?

Je bent van harte welkom in onze showroom, maar we komen ook gewoon op locatie langs. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst online een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!

Gratis offerte aanvragen

Bekijk de modellen in onze showroom

Offerte aanvragen