Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een verwarmingssysteem dat zowel als hoofd- en als bijverwarming toegepast kan worden. Infrarood verwarmingen maken gebruik van de lange golf infraroodstraling (IR-C) en verwarmen hier de omgeving, personen, objecten en indirect de lucht mee op. Naast het feit dat je met infrarood verwarming veel energie kunt besparen, heeft IR-verwarming van Redwell nog tal van andere voordelen. Hierbij kun je denken aan een eenvoudige installatie, levenslange vrijstelling van onderhoud, flexibele montage en een toonaangevend design. Alle infrarood panelen van Redwell zijn zo geconstrueerd dat deze aan bijna iedere wand en aan ieder plafond bevestigd kunnen worden.

De enige vereiste is een wandcontactdoos of stroomaansluiting. Infrarood verwarming kan dan ook in bijna alle situaties worden toegepast, van goed geïsoleerde omgevingen tot slecht geïsoleerde omgevingen. Het brede productassortiment van Redwell biedt een enorme speelruimte die aansluit op de individuele wensen en behoeften van de eindgebruiker. Zo kan een Redwell verwarming een schilderij zijn, maar bijvoorbeeld ook een spiegel, handdoekdroger of verplaatsbare zuil. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Een gratis advies op maat?

Je bent van harte welkom in onze showroom, maar we komen ook gewoon op locatie langs. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst online een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!

Gratis offerte aanvragen

Bekijk de modellen in onze showroom

Offerte aanvragen