Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Doe mee aan de toekomst en wordt Redwell dealer

Redwell is al 20 jaar de pionier op het gebied van hoogwaardige infraroodverwarming. Als leverancier van deze innovatieve verwarmingsoplossingen nodigen we gepassioneerde en gedreven ondernemers uit om deel te worden van ons groeiende dealernetwerk.

Waarom infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is niet alleen een technologische doorbraak, maar ook een duurzame keuze in de verschuiving naar een gasvrije toekomst. Het is de eenvoudigste en efficiëntste manier om afscheid te nemen van traditionele aardgassystemen. Met onze hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen bieden we niet alleen een comfortabele warmte, maar ook een milieuvriendelijke en energie-efficiënte oplossing die de energietransitie versnelt.

Daarnaast kan infrarood verwarming in principe in iedere situatie toegepast worden, dus ook in matig tot slecht geïsoleerde woningen. Dit maakt infrarood verwarming van Redwell de oplossing om jouw klanten van het aardgas af te helpen.Wat bieden wij onze wederverkopers?

Als lid van ons dealernetwerk krijg je toegang tot een scala aan voordelen:

  • Het breedte assortiment infrarood verwarming en de hoogste kwaliteit
  • Training en ondersteuning, wij zijn meer dan een groothandel
  • Snelle levertijden en geen voorraadverplichting

Klaar om de volgende stap te zetten?

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we nog veel meer vertellen over de mogelijkheden met ons verwarmingssysteem en kunnen we op zoek naar raakvlakken.

Interesse in een andere vorm van samenwerking? Neem ook dan vooral contact met ons op.

Neem contact op