Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Redwell x Werk aan de Muur

04 augustus 2023

Redwell x Werk aan de Muur

Het is bij Redwell al meer dan 10 jaar mogelijk om een infrarood paneel te voorzien van een (eigen) afbeelding. Die optie tillen we vanaf 7 augustus naar een hoger niveau. De samenwerking met Werk aan de Muur heeft geresulteerd in een speciale catalogus met stijlvolle unieke werken die op de Redwell panelen geprint kunnen worden. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden.

Waarom een infrarood paneel met afbeelding?

Een verwarming hangt 365 dagen per jaar in huis, maar gebruik je slechts 180 dagen van dat hele jaar. Hoe leuk is het dan als die verwarming ook nog eens stijlvol kan zijn? Dit is de reden waarom een infrarood paneel als schilderij dé oplossing is voor mensen die duurzaam willen verwarmen en tegelijkertijd iets willen toevoegen aan hun interieur. In principe kan alles op onze panelen geprint worden, waardoor er altijd wel een paneel geleverd kan worden dat opgaat in het interieur of juist een echte eye-catcher is. 

Welke mogelijkheden biedt Werk aan de Muur?

De catalogus met een brede selectie aan stijlvolle afbeeldingen is via onderstaande knop te downloaden:

Download catalogus

Zo’n paneel wil ik! Hoe nu verder?

Uiteraard is het verstandig dat een adviseur kijkt naar de situatie zodat we het juiste formaat paneel kunnen adviseren. Na het kiezen van de afbeelding maken maken wij een digitale proefdruk. Vervolgens is het nog mogelijk om de afbeelding iets bij te snijden, mocht dit nodig zijn. Een tip: kies een afbeelding die past bij de verhouding van het paneel, zo hoeft er niets tot nauwelijks bijgesneden te worden wat het effect van de afbeelding ten goede komt.

Geïnteresseerd in een Redwell paneel met één van de stijlvolle afbeeldingen van Werk aan de Muur? Kom snel langs in een van onze showrooms of vraag online een offerte aan!

Bekijk infrarood schilderijen