Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwe producten: ronde spiegels, de Rondo en meer!

06 augustus 2021

Nieuwe producten: ronde spiegels, de Rondo en meer!

Recentelijk heeft Redwell nieuwe producten aangekondigd die vanaf 1 september besteld kunnen worden. Een aantal infrarood verwarmingen zijn terug van weggeweest, maar er zijn ook volledig nieuwe producten bijgekomen. Graag nemen wij u mee door alle nieuwe ontwikkelingen.

WE-Line

De WE-Line serie gaat uitgebreid worden met één extra paneel. Het gaat om een vierkant paneel met 500 Watt vermogen. De WE500 krijgt de volgende afmetingen: 756x756x18mm. 

(Ronde) spiegels

Vanaf september zijn de ronde spiegels weer terug binnen het productassortiment. De spiegels komen in dezelfde vermogens en formaten als de Round panelen. Verder is het assortiment van de infrarood spiegels uitgebreid met een 420 Watt infrarood spiegel (1020x400x19mm).

Ook zijn de infrarood glaspanelen nu rond verkrijgbaar, wederom in dezelfde vermogens als de nieuwe spiegels en de Round panelen.

Rondo

Ook de Rondo is terug van weggeweest. De technische opbouw is aangepast wat de Rondo efficiënter en lichter in gewicht maakt. De Rondo is straks leverbaar in het wit, zwart en zilvergrijs. 

(Double) Tower

Redwell heeft het assortiment aan mobiele IR-verwarming niet over het hoofd gezien tijdens de productontwikkeling. Zo krijgen de Tower 1600 en Tower 1200 een kleinere variant met 600 Watt vermogen. Verder komt Redwell ook met een compleet nieuwe verrijdbare Tower. Dit model krijgt de naam ‘Double Tower’ en verklapt zijn afmetingen aan de hand van zijn naam. Hij is even breed als twee Towers en even hoog als de Tower 1200 (1086mm). Deze krachtige IR-verwarming (1.700 Watt vermogen) zal een uitkomst zijn voor het lokaal verwarmen van werkplaatsen, garages of grote (woon)ruimtes.

De Cube verdwijnt 

Naast de verschillende uitbreidingen van het productassortiment moeten we ook afscheid nemen van een productserie. Alle Cubes zullen na de zomeractie uit het assortiment verdwijnen. Redwell Studio Nederland blijft de Cube voeren zolang de voorraad strekt.

Kleinere wijzigingen

Verder zijn vanaf nu de glaspanelen met afbeelding in meerdere vermogens leverbaar en kunnen de infrarood handdoekdrogers ook geleverd worden met eigen afbeelding. 

Vanaf 1 september komen alle nieuwe producten op onze website te staan. Hou de website dus in de gaten of neem voor meer informatie Contact op met één van onze adviseurs. 

Rondo (linksboven), WE500 motief (linksonder) & Largeround spiegel (rechts)