Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Koppelen wellCOMFORT met ontvanger

Tips vooraf

Zorg dat de ontvanger aangesloten is in het geval van de wellCONNECT 2 of in het stopcontact zit in het geval van de wellPLUG 2. In een aparte video tonen wij hoe de wellCONNECT 2 moet worden aangesloten.

Uitleg/handelingen koppelen eerste ontvanger

 1. Haal de thermostaat uit de verpakking en verwijder het afdekraam van de voorzijde.
 2. Verwijder het blauwe kunststof label zodat de thermostaat contact maakt met de batterijen en zichzelf inschakelt.
 3. Plaats vervolgens het afdekraam weer terug op de voorzijde van de thermostaat.
 4. Pak nu de wellCONNECT 2 of de wellPLUG 2 erbij. We laten van beide ontvangers zien hoe deze in de verbindingsmodus gezet moeten worden.
 5. Als eerste de wellCONNECT 2. Druk de knop aan de bovenzijde van de ontvanger voor 3 seconden in zodat het lampje naast de antenne gaat knipperen.
 6. De wellPLUG 2 zet je in verbindingsmodus door de knop aan de voorzijde voor wederom 3 seconden ingedrukt te houden. Als het lampje boven de knop gaat knipperen staat de wellPLUG 2 in verbindingsmodus.
 7. Pak nu de thermostaat er weer bij. Zorg ervoor dat de thermostaat is uitgeschakeld. Zo staat de thermostaat ingeschakeld, en zo is de thermostaat uitgeschakeld (tonen op video).
 8. Houd vervolgens de tweede knop van links 5 seconden ingedrukt tot er ‘tap’ in beeld verschijnt.
 9. Houd deze knop vervolgens nog een keer 5 seconden ingedrukt totdat linksboven in het display F01 verschijnt.
 10. Druk op OK, de thermostaat gaat nu opzoek naar de ontvanger.
 11. Als de ontvanger gevonden is verschijnt de tekst ‘P01’ knipperend in beeld. Wanneer het knipperen is opgehouden bevestig je weer met OK.
 12. Je kan nu met de twee linkerknoppen door middel van + en - het vermogen van uw infrarood verwarming instellen. Zo kan de thermostaat bijhouden hoeveel er wordt verbruikt. 
 13. Wanneer het juiste vermogen is ingesteld bevestigt u voor de laatste keer met OK. De ontvanger is nu gekoppeld en de thermostaat is uitgeschakeld. Met de rechterknop kan je de thermostaat inschakelen. Het is nu mogelijk om de temperatuur handmatig in de stellen of een programma in te voeren. In een aparte video geven wij hier uitleg over. 
 14. Moeten er extra ontvangers gekoppeld aan één thermostaat is het simpelweg een kwestie van de eerdere stappen herhalen.

Terug naar overzicht