Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een schilderij als verwarming

21 mei 2019

Een schilderij als verwarming

Verwarmingsinstallaties zijn het hele jaar in huis aanwezig, maar worden slechts enkele maanden per jaar gebruikt. Met Redwell infrarood verwarming zijn lelijke radiotoren verleden tijd! Sterker nog, het is zelfs mogelijk om een infrarood paneel te personaliseren met een (eigen) afbeelding. Een schilderij als verwarming, hoe leuk is dat?

Om een afbeelding op een Redwell infrarood paneel te laten drukken, hoeft de foto aan slechts één eis te voldoen: de foto moet minimaal 300 dpi (punten per inch) zijn. Het is echter wel handig dat de verhoudingen van de afbeelding enigszins overeenkomen met de verhoudingen van het infrarood paneel, dan komt de afbeelding het best tot zijn recht. Voor de rest zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen er eigen foto’s op een paneel gedrukt worden, maar op www.shutterstock.com/nl kunnen ook stock afbeeldingen opgezocht worden. Hierbij kan gedacht worden aan afbeeldingen van landschappen, skylines van steden, auto’s of andere afbeeldingen. Het is ook mogelijk om een foto van een bestaand schilderij te maken en vervolgens de foto op een paneel te drukken. Tot slot kan er ook nog een lijst om het paneel gemaakt worden.

Na het ontvangen van de afbeelding wordt er altijd een proefdruk gemaakt. Zo kan de klant van tevoren beoordelen of de afbeelding naar wens is. Het systeem controleert of de foto aan de eis van 300 dpi voldoet.

Redwell staat voor kwaliteit. Dit betekent, dat de fabrieksgarantie van tien jaar ook geldt op de kwaliteit van de afbeelding op het infrarood paneel. De afbeelding zal na verloop van tijd niet door de warmte verkleuren en blijft zoals hij ooit uit de doos is gekomen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem gerust contact op of kom de panelen met afbeelding in de showroom bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Nu ook met een gratis afbeelding op uw paneel! Lees meer

Voorbeelden uit de praktijk: