Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gratis Advies op Locatie

Maak tijdelijk gratis gebruik van ons advies op locatie. We zullen een volledige woningscan uitvoeren. Deze omvat een grondige meting van alle ruimtes en een analyse van de isolatiewaarden. We luisteren naar jouw behoeften en wensen, combineren deze met onze praktijkervaring en bieden een op maat gemaakte oplossing. Het advies is vrijblijvend en wordt gevolgd door een gedetailleerde offerte. 

De voordelen van infrarood verwarming

Voordelig in aanschaf

Infrarood verwarming van Redwell is aanzienlijk goedkoper in aanschaf wanneer je dit vergelijkt met traditionele CV-installaties en warmtepompen. Daarnaast is een Redwell infrarood verwarmingssysteem volledig onderhoudsvrij en hebben onze infrarood verwarmingen een veel langere levensduur (zeker 30-40 jaar).

Eenvoudige installatie

Het infrarood verwarmingssysteem van Redwell is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor particulieren vaak ook zelf de panelen kunnen plaatsen. Deze flexibiliteit in installatie vermindert niet alleen de investeringskosten, maar maakt het ook mogelijk om stapsgewijs van het aardgas af te stappen. Aardgasvrij kan wel degelijk eenvoudig!

Duurzaam en voor iedere situatie

In tegenstelling tot all-electric warmtepompen kan infrarood verwarming wél in matig tot slecht geïsoleerde omgevingen toegepast worden. Dit maakt infrarood verwarming geschikt voor in principe iedere situatie. In combinatie met zonnepanelen of met groene energie kan zo iedere woning laagdrempelig duurzaam verwarmd worden. De combinatie met zonnepanelen maakt infrarood verwarming nog interessanter, al bespaart men zonder al zo’n 30-50% aan energie uit.