Kwaliteit uit Oostenrijk

Kwaliteit staat bij Redwell ontzettend hoog in het vaandel. Om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen, is de hoogste precisie vereist tijdens de fabricage van de producten. Deze wordt door een exacte harmonie van handwerk en industriƫle fabricagemethoden bereikt. Redwell beschikt over een modern machinepark, dat een aanzienlijke productiecapaciteit verzekert, die garant staat voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Dit gepaard met meer dan 15 jaar ervaring op de markt resulteert in een fabrieksgarantie van maar liefst 120 maanden.

Redwellstudio Nederland B.V. Redwellstudio Nederland B.V.
De fabriek in Hartberg, Oostenrijk

Dikwijls gekopieerd, maar nooit bereikt.

Individuele en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Deze eis impliceert zeer intensief teamwerk en een netwerk van specialisten. Met de juiste mensen op de juiste plaats. Mensen met kennis, ideeƫn, inzet en ervaring maken van elk verwarmingselement een bijzonder exemplaar.

 ...120 maanden volledige fabrieksgarantie.

Omdat wij geloven in onze producten en om u te overtuigen dat u met een Redwell product een uitstekende keuze maakt, geven wij op onze verwarmingspanelen een garantieperiode af van 120 maanden na aanschaf. 

Meer informatie 

De ontwikkelingsafdeling van Redwell in Hartberg, Oostenrijk
© Copyright 2020 Redwellstudio Nederland B.V.