Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kwaliteit uit Oostenrijk

120 maanden garantie

Met de aanschaf van een Redwell infrarood paneel beschikt u over een product, dat bij Redwell Manufaktor in Oostenrijk wordt geproduceerd met behulp van de modernste fabricagetechnieken en wat beschikt over meerdere kwaliteits- en
veiligheidskeurmerken. De Redwell infrarood verwarmingspanelen beschikken over het predicaat “Universal Design”. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor producten, die technisch veilig, eenvoudig bedienbaar en tijdloos zijn in hun esthetische en attractieve uitstraling. Redwell is de eerste en enige fabrikant van infrarood verwarming, die beschikt over een dergelijk keurmerk. Met een gecertificeerd product van Redwell bent u ervan verzekerd dat u beschikt over een hoogwaardig en veilig product. Dit gekoppeld aan een jarenlange ervaring op de markt verleent Redwell Manufaktor een volledige fabrieksgarantie van 120 maanden op al haar producten.

12 maanden garantie
Vakmanschap

Dikwijls gekopieerd, maar nooit bereikt.

Redwell streeft naar veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Deze eis impliceert zeer intensief teamwerk en een netwerk van specialisten. De juiste mensen op de juiste plaats. Mensen met kennis, ideeën, inzet en ervaring maken van elk verwarmingselement een bijzonder exemplaar. De exacte harmonie van handwerk en industriële fabricagemethoden zorgen ervoor dat onze hoge standaard altijd gewaarborgd blijft.

Duurzame productie

Een infrarood verwarming kan alleen duurzaam zijn als deze ook duurzaam geproduceerd wordt. De gebruikte materialen voldoen aan de jongste ecologische en economische criteria. Deze materialen worden speciaal voor Redwell ontwikkeld. Daarbovenop draaien de productiecentra voor 100% op ecostroom en zijn onze verpakkingsmaterialen recyclebaar of natuurlijk afbreekbaar.

Duurzame productie
Heeft u vragen over ons product?

Neem contact op met onze medewerker.

Waarom Redwell?
  • Advies op maat
  • 120 maanden garantie
  • Energie-efficiënt
  • Duurzaam
  • Kwaliteit uit Oostenrijk