Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Maatwerk

Naast het uitgebreide productassortiment heeft Redwell als enige fabrikant van infrarood verwarming ook de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te leveren. Hierbij moet gedacht worden aan afwijkende maatvoeringen buiten het bestaande assortiment om, maar ook aan panelen met afwijkende oppervlaktetemperaturen. Zo kan Redwell voor ieder project de gewenste oplossing leveren. Deze mogelijkheid kan vooral interessant zijn voor bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars.

Maatwerk infraroodverwarming
Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een adviesgesprek wordt er gekeken naar de wensen vanuit de opdrachtgever en hoe deze het beste vormgegeven kunnen worden. Wanneer het huidige assortiment qua afmeting of oppervlaktetemperatuur niet voldoende toereikend is, bepalen we met de opdrachtgever wat wel het beste past binnen de kaders van het project. Voor een optimale beeldvorming kan een sample geproduceerd worden, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Praktijkvoorbeeld

Op de afbeelding rechts is een maatwerkoplossing te zien. Het ging hier om een kerk, waar behoefte was aan plaatselijk warmte. Omdat deze panelen dichtbij personen kwamen te hangen was er vanuit de opdrachtgever de wens om de standaard oppervlakte temperatuur te verlagen naar 60 graden Celcius. De lagere oppervlaktetemperatuur had geen nadelige invloed op de werking van de panelen, omdat deze in dit geval dus dichtbij de personen kwamen te hangen. Ook hadden deze panelen bij dit project een afwijkende afmeting en zijn ze geleverd in dezelfde kleur als die van de kerkbanken.

Maatwerkoplossing infraroodverwarming
Heeft u vragen over ons product?

Neem contact op met onze medewerker.

Waarom Redwell?
  • Advies op maat
  • 120 maanden garantie
  • Energie-efficiënt
  • Duurzaam
  • Kwaliteit uit Oostenrijk