Waarom infrarood van Redwell?

Redwell is marktleider op het gebied van infraroodverwarming met meer dan 15 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en stijlvolle producten. Maar waarom bent u het beste uit als u kiest voor infrarood van Redwell? Dat leggen wij u graag uit!

Redwellstudio Nederland B.V. Redwellstudio Nederland B.V.

Een advies op maat

Met jarenlange ervaring en opgedane kennis uit de praktijk zijn wij in staat u te voorzien van het beste advies. Voor iedere situatie kunnen wij goede, passende en stijlvolle oplossingen bieden. Waar velen een probleem zien, zien wij een uitdaging!

De montage van een Redwell infrarood paneel is erg eenvoudig. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de infrarood panelen bij u te komen monteren.

Ook na het aanschaffen van uw Redwell paneel/panelen staat het team voor u klaar en kunt u altijd met vragen terecht!

Een keramische kern

Uniek aan de panelen van Redwell is de keramische kern, die in elk paneel is ingebouwd. Maar wat doet die keramische kern nou eigenlijk? De keramische kern zorgt ervoor, dat het infrarood paneel een evenredige oppervlakte temperatuur aanhoudt. Door deze opbouw wordt er voorkomen, dat er plaatselijk geen temperaturen boven de 85-90 graden optreden. Dit in verband met brandgevaar. De keramische kern draagt er ook toe bij, dat het infrarood paneel een betere en bredere uitstraling heeft.

Wilt u weten wat Redwell voor u kan betekenen?

© Copyright 2020 Redwellstudio Nederland B.V.